Ledendag 2023

 Op 29april 2023 houdt de VGNS in Driebergen haar jaarlijkse ledendag.VGNS jaarvergadering 2014

Op zaterdag 29 april aanstaande houden we onze Ledendag in Cultuur- en Congrescentrum Antropia in Driebergen

Op 29 april organiseren wij weer onze jaarlijkse ledendag, zoals altijd een combinatie van de algemene ledenvergadering in de ochtend en een themabespreking in de middag, die ook toegankelijk is voor niet-leden.
Ook dit jaar hebben we weer een paar interessante sprekers kunnen uitnodigen.
De locatie in de binnenstad van Utrecht leverde voor een aantal leden bezwaren op qua bereikbaarheid; daarom hebben wij dit jaar gekozen voor Cultuur- en Congrescentrum Antropia, gelegen tegenover station Driebergen-Zeist en vlak bij de A12.
Natuurlijk heten we onze nieuwe leden van harte welkom. We hopen binnenkort persoonlijk kennis met je te maken.

Het middagprogramma is ook toegankelijk voor geinteresseerde niet-leden.
Beide dagdelen uitsluitend toegangkelijk na inschrijving.

Hieronder vinden jullie het voorlopige programma.

Ochtendprogramma

VGNS ledenvergadering, alleen toegankelijk voor leden (zie agenda)

 

Middagprogramma 'De autonomie van de patiënt'

Voor de middagbijeenkomst hebben we Vera Kamphorst en Danielle Steenvoorden bereid gevonden met ons in gesprek te gaan rond het thema: De autonomie van de patiënt.
Dat past naadloos in ons motto van de laatste jaren: Regie in eigen hand. Het wordt opnieuw een afwisseling van (ervarings)deskundige inbreng op het gebied van trage schildklierwerking en, de ziekte van Hashimoto en hoe lastig het is bij zulke moeilijk te diagnosticeren klachten je autonomie niet op te geven.
Het wordt een levendige interactie met de aanwezigen met alle gelegenheid om vragen en eigen ervaringen in te brengen
 

Vera Kamphorst

vera kamphorst 2022

Vera is orthomoleculair therapeut, ervaringsdeskundige op gebied van trage schildklierwerking en de ziekte van Hashimoto.
Al haar specialistische kennis over de werking van de schildklier en succesvolle interventies op gebied van voeding, leefstijl en mindset deelt zij met lotgenoten via haar e-courses, de Happy Hashimoto Podcast, haar bestseller Ik heb een trage schildklier. Wat nu? en haar nieuwste boek Met een trage schildklier de overgang door.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daniëlle Steenvoorden

Daniëlle is internist-endocrinoloog en leefstijlcoach gespecialiseerd in patiënten met een trage schildklier en de ziekte van Hashimoto.Danielle Steenvoorden 2021 1024x681
Hoewel ze het werk en het contact met haar patiënten heel fijn vond, had ze in een regulier ziekenhuis niet de tijd en mogelijkheid om de zorg zoals ze die voor ogen had te leveren.
Ze besloot om haar eigen weg te gaan en is een opleiding tot leefstijlcoach gaan volgen, die ze in januari 2021 heeft afgerond.
Daarnaast ging ze zich richten op het opzetten van haar eigen praktijk als internist-leefstijlcoach.
Op dit moment volgt ze de opleiding Integrative Medicine en Leefstijlgeneeskunde aan de Academy for Integrative Medicine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rond 15.30 uur is het dan tijd voor borrelen en gezelligheid.

Het middagprogramma is – zoals altijd – ook voor niet-leden gratis toegankelijk.
Het aantal plaatsen is beperkt. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Dit is tot uiterlijk 26 april mogelijk via de link hieronder.

Hier vindt u de locatie en de agenda


 


 

Natuurlijke schildkliermedicatie is al meer dan 100 jaar een effectief geneesmiddel voor miljoenen patiënten wereldwijd.
Ondersteun het werk van de VGNS en word lid!