Ervaringsverhalen en Patiëntenbrieven

Natuurlijke schildkliermedicatie is al meer dan 100 jaar een effectief geneesmiddel voor miljoenen patiënten wereldwijd

VGNS vindt dat de momenteel gebruikte richtlijnen en argumenten tegen het gebruik van natuurlijk schildklierhormoon niet voldoende steekhoudend zijn en bovendien het gezondheidsbelang van veel patiënten groot onrecht aandoen lees meer...


 

Sinds acht à negen jaar volkomen klachtenvrij

on maandag, 06 oktober 2014.

Aan de Inspectie voor de Gezondheidszorg

Ik ben een vrouw van 58 jaar (geboren 15 mei 1951) en leed aan ziekte van Graves. Sinds een radioactieve behandeling in 1996, werkt mijn schildklier helemaal niet meer.

Hierdoor moest ik Thyrax gaan gebruiken. Op een gegeven moment kreeg ik klachten van extreme moeheid, spierpijn, concentratiestoornis. Hierdoor ben ik twee jaar niet meer in staat geweest om te werken.

 

 

Uiteraard zijn er i.v.m. deze klachten door de jaren heen tal van lichamelijke onderzoeken verricht, zowel door mijn huisarts als door internisten. De artsen konden echter nimmer een aanwijsbare somatische oorzaak voor mijn klachten vinden. Er zou zeker geen sprake zijn van een schildklierziekte, want mijn TSH was door de jaren heen altijd keurig binnen de normaalwaarden.

Ook ben ik doorverwezen naar een psychiater, deze kon geen psychische klachten constateren.

Ten einde raad ben ik in contact gekomen met dr. Riethoven uit Goes, orthomoleculair arts.
Op zijn advies ben ik gestart met de dagelijkse inname van Thyreoidum, waarna mijn klachten spoedig verdwenen.Ik was ook weer in staat om 16 uur per week te werken. Sinds acht à negen jaar ben ik dankzij Thyreoidum, ik slik vijf capsules van 60 mg per dag, volkomen klachtenvrij. Zodat ik in staat ben om van het leven te genieten en tal van activiteiten te ontplooien.

Het moge u duidelijk zijn, ik zou Thyreoidum voor geen goud meer willen missen en ik verzoek u dan ook dringend om uw verbod op de levering van Thyreoidum ongedaan te maken.

Natuurlijke schildkliermedicatie is al meer dan 100 jaar een effectief geneesmiddel voor miljoenen patiënten wereldwijd.
Ondersteun het werk van de VGNS en word lid!